Jong Rijsenburg
De leukste manege in de omgeving!


Stichting Jong Rijsenburg

 

Welkom bij manegeJong Rijsenburg

Bij Jong Rijsenburg draait alles om plezier, avontuur en natuurlijk... pony's en paarden! Of je nu een doorgewinterde ruiter bent of net begint met ponyrijden, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een geweldige tijd in de wereld van pony's en paarden.

Wat kun je allemaal verwachten bij manege Jong Rijsenburg?

Om te beginnen zijn hier een paar supercoole dingen die we organiseren:

Fantastische lessen: Onze instructeurs zijn niet alleen superaardig, maar ook heel erg goed in wat ze doen! Ze helpen je om beter te worden in paardrijden, of je nu net begint of al een beetje ervaring hebt. Van het leren van de basis tot het springen over hindernissen, bij ons leer je het allemaal!

Ponyplezier: We organiseren regelmatig leuke ponydagen waar je nieuwe vrienden kunt maken, spelletjes kunt spelen en natuurlijk kunt knuffelen met onze lieve pony's. Het is een echt avontuur!

Spannende wedstrijden: Heb je altijd al willen laten zien wat je kunt in de ring? Doe dan mee aan onze wedstrijden!

Bij Manege Jong Rijsenburg draait alles om vriendschap, avontuur en de magie van paarden. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en ontdek de wereld van paardenplezier!

Neem vandaag nog contact met ons op om lid te worden of meer te weten te komen over onze activiteiten. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!